Glostrup: Brand i lagerhaller udvikler farlig røg

En brand i tre lagerhaller i Glostrup udvikler tidligt torsdag morgen røg, der er sundhedsskadelig ved indånding.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi, der også har udsendt en beredskabsmeddelelse.

- Vi fik klokken 03.25 en anmeldelse om en kraftig brand i nogle lagerhaller på Poul Bergsøes Vej i Glostrup.

- Der er tale om nogle haller, der har været brugt til opbevaring af møbler og biler, og det er også på den baggrund, at vi har udsendt en beredskabsmeddelelse, da røgen fra bilerne kan være sundhedsskadelig, siger vagtchef Jens Yndgaard, der beskriver det som en kraftig brand.

I en opfølgende melding fra Beredskabsstyrelsen torsdag morgen lyder det, at personer i området godt kan forlade deres hjem, men skal være opmærksomme.

- Opfølgende beredskabsmeddelelse vedrørende branden i Glostrup: Man kan forlade området, men skal undgå røgfanen. Hold afstand til branden, skriver Beredskabsstyrelsen på Twitter.

Brandfolk fra Vestegnens Brandvæsen, Glostrup, Hvidovre, Ballerup og København deltager alle i slukningsarbejdet, og de får hjælp fra Beredskabsstyrelsen i Næstved.

- Branden er endnu ikke under kontrol, og den udvikler kraftig røg som er sundhedsskadelig ved indånding, skriver Københavns Vestegns Politi i en beredskabsmeddelelse tidligt torsdag morgen og forsætter:

- Beboerne i området der afgrænses af Hovedvejen, Byparkvej, Jyllingevej og Motorring 3 skal fortsat søge indendørs, lukke døre og vinduer og standse ventilationen. Beboere må gerne forlade området, men man må ikke tage ophold i røgen. Politiet anmoder om, at alle holder sig på god afstand af brandstedet.

Ifølge Jens Yndgaard ligger lagerhallerne i et område, hvor der også er beboelse.

Myndighederne kender endnu ikke årsagen til branden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip