God eller dårlig? Hjælp med at kortlægge mobildækningen i Danmark

Holger Madsen

|

24/08/2013

Dagens topnyheder

Her på Dagens.dk får vi løbende henvendelser om dårlig mobildækning i mange områder af Danmark.

Mange har tlsyneladende ikke engang en tilfredsstillende 3G-dækning - og i de værste tilfælde kan det være svært overhovedet at ringe.

- Hej Dagens - her et screendump fra Slotsbakken, 2970 Hørsholm. Det er på 1. etage i mit hus. Går jeg i stuen har jeg INTET signal. Samme problem for hovedparten af de 241 huse i vores ejerforening  Selskab TELIA, skriver blandt andre Søren Lindhard.

Modsat har teleselskaberne kort, der viser at dækningen burde være fin.

Nu forsøger vi at få svar på hvordan vi sikrer en bedre mobildækning i Danmark. Også uden for de store byer.

Men vi har brug for din hjælp. Tag et screendump af din mobil (altså hvor man som påbilldet til denne artikel foroven kan se hvilken dækning du har og med hvilket selskab), og send det til os.

Enten som en MMS til redaktion@dagens.dk - eller bare som mail til samme mailadresse. Husk at skrive hvor du bor - og gerne med en kort kommentar til hvordan du oplever mobildækningen.

Så lægger vi billederne ud her - og tager den kommende tid fat i mobilseskaber, politikere og eksperter i kampen for bedre mobildækning. I hele Danmark!

Har du ikke mulighed for at sende os et screendump, ja så skriv bare hvordan du oplever mbildækningen i kommentarfeltet under artiklen.

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT LÆSE HVORDAN I OPLEVER DÆKNINGEN RUNDT OM I DANMARK:

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information