God nyhed for populært ‘Landmand søger kærlighed’-par

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Parret, der for en stund er flyttet fra hinanden, kan nyde, at de er nomineret til pris.

For nyligt skrev vi om, hvordan Stine Marthine Pedersen og Niels Pors, der mødte hinanden i programmet 'Landmand søger kærlighed', ikke skal bo sammen i et stykke tid.

Læs også

Prins Harry med i Vild med dans

“Vi er stadig ikke ramt af corona hverken Niels eller jeg men fordi Nordjylland er lukket ned og dermed også Niels’ skoleforløb har han valgt at tage hjem til sine forældre i det sydjyske på ubestemt tid,” skrev Stine Marthine Pedersen i et opslag på Instagram.

Men nu kan parret, der har været kærester i fem måneder, nyde, at de er nomineret til en pris. Det skriver Billed Bladet.

Årets par 2021

Parret er nomineret i kategorien 'Årets par' ved Reality Awards 2021, der løber af stablen i starten af det nye år, nærmere bestemt den 15. januar.

Selvom det populære par er adskilt for en stund, så er der ingen tvivl om, at kærligheden blomstrer. I sin seneste opslag på Instagram, som er postet for to dage siden, viser Stine Marthine Pedersen en stor buket blomster frem.

“I dag er det præcis et halvt år siden jeg mødte Niels for første gang på vores speeddate. Idag har vi været kærester i 5 mdr,” skriver hun og uddyber, at det var lige præcis denne kærlighed, hun håbede at finde i tv-programmet.

“Jeg håbede på det her da jeg sagde ja til at være med i Landmand søger Kærlighed men var os rigtig bange for at det ikke ville lykkedes. Jeg savner Niels i dag, corona skiller os ad for en stund men ser meget frem til vi blir genforenet,” skriver hun og afstlutter med et hjerte.

Herunder kan du se, hvem der ellers er nomineret til prisen som årets par.

 

 

Dagens Gossip