Godt nyt for Bendtner: Sidder på bænken for Wolfsburg

Nicklas Bendtner har mulighed for at få spilletid torsdag aften, når hans tyske klub, Wolfsburg, klokken 21.05 spiller i Europa League.

Den danske angriber sidder på bænken fra start i hjemmekampen mod russiske FC Krasnodar.

Det er fremskridt for danskeren, som ikke har været med i Wolfsburgs trup til en kamp i over en måned.

Nicklas Bendtner var heller ikke med, da landstræner Morten Olsen tirsdag udtog de første 19 spillere til EM-kvalifikationskampen i Serbien den 14. november og venskabskampen i Rumænien fire dage senere.

Den 26-årige angriber har dog mulighed for at blive udtaget senere, da landstræneren ikke har udfyldt alle pladser i truppen.

Nicklas Bendtner har ikke spillet et eneste minut, siden Danmark den 14. oktober tabte 0-1 hjemme til Portugal i EM-kvalifikationen.

Først var han lyskeskadet, men efter at han blev klar igen, er han ikke blevet udtaget af Wolfsburg-træner Dieter Hecking.

Danskeren var senest i aktion for Wolfsburg den 5. oktober, da han spillede de første 75 minutter i 1-0-sejren hjemme over Augsburg i Bundesligaen.

Nicklas Bendtner har endnu til gode at score sit første mål for Wolfsburg. Han har ikke scoret i nogen kampe siden den 1. januar, da han kom på måltavlen for Arsenal, som han forlod i sommer.

Wolfsburg ligger nummer to i Europa Leagues gruppe H med fire point for tre kampe.

Engelske Everton topper gruppen med fem point før hjemmekampen mod Simon Kjærs klub, Lille.

Den franske klub har tre point, mens FC Krasnodar er sidst med to point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip