Godt nyt til Harry Potter-fans: 12 nye historier lige om hjørnet

Skrevet af Sol Stoffregen

|

09/12/2014

Dagens topnyheder

De fleste troede nok, at der var sat endelig punktum i Harry Potter-universet med syv noveller, men J. K. Rowling har svunget sin magiske pen og har fremtryllet 12 nye Harry Potter-historier.

Læs også: Harry Potter-stjerne fik livsfarlig drik på settet

Det skriver succesforfatteren bag bøgerne i et nyhedsbrev på Harry Potter-fanhjemmesiden Pottermore.

Her afsløres det også, at historierne vil være en del af en særlig Harry Potter-julekalender, der starter den 12. december, hvor den første historie offentliggøres. Og den 24. december slutter rækken af nye historier.

Til de nysgerrige, der næsten ikke kan vente til på fredag, har J. K. Rowling løftet lidt af sløret ved at afsløre, at de 12 nye fortællinger blandt andet vil byde på nye eliksirer og den usympatiske Draco Malfoy.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Til halloween overraskede Harry Potters mor også med en historie, der handlede om en af Potters store plageånder, professor Dolora Jane Nidkjær, der først optræder i bogen "Harry Potter og Fønixordenen". Her er hun Potters stride lærer i faget "forsvar mod mørkets kræfter" og giver ham en eftersidning, hvor han tvinges til at skrive blodpennen, som kradser de skrevne ord ind i hans hud.