GOG afventer endelig protest efter finalenederlag

Skrevet af admin

07/02/2016

Mest læste i dag

Pokalfinalen i håndbold for herrer endte skidt for GOG, som måtte se sig besejret 26-30 efter en kaotisk anden halvleg.

Her opstod der pludselig problemer med det store net bag det ene mål i Arena Fyn, hvilket udskød anden halvleg med næsten en halv time.

Kampen blev dog gennemført, efter at begge mandskaber havde nedlagt mundtlig protest, som reglerne foreskriver, og GOG lignede et hold, der var mærket af turbulensen efter en ellers lige første halvleg, hvor HC Midtjylland førte 13-12.

GOG vil senere søndag vurdere, om man også skriftligt følger protesten op.

- Vi skal lige tænke os om, før vi træffer den endelige afgørelse, om vi skal lave en skriftlig protest.

- Vi skal gøre op med os selv, om vi vil forfølge protesten, men det er lidt svært i og med, vi er selv er med til at arrangere stævnet, da det er Divisionsforeningen, så vi skal i givet fald protestere over os selv, siger GOG-træner Jakob Larsen.

Udfordringen ved at spille uden de store net er, at kontrafasen bliver spoleret for begge hold, og det fik betydning, vurderer GOG-træneren.

- Det satte sig i os, at det net ikke var nede, da vi er et kontrahold. Det sammenholdt med, at Lars Hald gik ud tidligt i kampen, rystede vores unge drenge, og vi var for få, der bød ind.

- Vi var med i hele første halvleg, men den sidste mavepuster var det net, og da det kom op, kom vi aldrig i gang, før det var afgjort.

- Det er uheldigt, at det skal være ydre omstændigheder, der på en måde giver et efterspil på en finale. Det er ærgerligt, siger Jakob Larsen.

/ritzau/