GOG-stjerne må holde længere skadespause

De kommende måneder må GOG Svendborgs topscorer, Niclas Kirkeløkke, følge den fynske klubs kampe fra tilskuerrækken.

Højrebacken blev tirsdag skannet i den venstre skulder, der har generet ham hele sæsonen. Fredag fik han et ikke særligt opløftende resultat.

Han kommer ikke på banen de kommende måneder og er i værste fald ude resten af sæsonen.

- Jeg skal prøve at træne skulderen op i mindst tre måneder. Hvis det ikke dur, bliver det en operation, siger Niclas Kirkeløkke til TV 2 Sporten.

- Nu skal vi lige have spurgt et par ekstra specialister og læger og høre, hvad der er optimalt at gøre - om det er en operation nu, eller om vi skal prøve at genoptræne først. Men hvis jeg i sidste ende skal opereres, er jeg nok ude resten af sæsonen uanset hvad, siger han.

Kirkeløkke har beskadiget den såkaldte ledlæbe i skulderen og skal holde sig langt væk fra håndbold det næste stykke tid.

Niclas Kirkeløkke er GOGs topscorer med 47 mål, og det 20-årige talent udråbes af flere som en sikker landsholdsprofil i fremtiden.

Fynboerne har haft en skuffende sæson og ligger nummer 11 og fjerdesidst i Boxer Herreligaen. Lørdag møder de Skanderborg på udebane.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip