GOG tager stort skridt mod herrernes håndboldslutspil

14/02/2015

GOG's håndboldherrer er godt på vej til at nappe en af de otte slutspilspladser i Boxer herreligaen.

Lørdag hentede fynboerne en vital sejr på udebane mod Mors-Thy med cifrene 29-26.

GOG ligger på syvendepladsen med tre point ned til den skæbnebestemmende streg.

Mors-Thy kunne selv have bragt sig i en god position, men er i stedet to point fra en slutspilsplads.

Det lignede en nem sejr for GOG, der gik til pause foran 17-12. Men hjemmeholdet kom godt tilbage og bragte spænding i slutfasen.

To minutter før tid var Mors-Thy i angreb ved stillingen 26-27, men i stedet for udligning cementerede GOG med to mål til sidst.

Minik Dahl Høegh scorede det ene og blev i det helt taget en vigtig brik med otte mål.

Også Sønderjyske placerer sig på en slutspilsplads efter 21 spillerunder, men med samme pointtal som Århus Håndbold. De indtager pladserne som nummer otte og ni.

Efter tre nederlag på stribe vendte Sønderjyske den dårlige stime med sejr på 30-29 hjemme over Skanderborg.

Udeholdet havde ellers en overgang ført med fire mål i anden halvleg, men slutfasen blev tæt og dramatisk.

Landsholdsspiller Casper U. Mortensen scorede Sønderjyskes sejrsmål i sidste sekund. Han blev også kampens topscorer med 11 træffere.