GOG-træner: Brændte chancer kostede finaleplads

Ansigtet var malet med skuffelse, da GOG-træner Jakob Larsen skulle analysere på lørdagens Final 4-nederlag på 18-21 til Bjerringbro-Silkeborg, der nu kan se frem til finale mod KIF København søndag.

Sydfynboerne missede nemlig et hav af oplagte scoringsmuligheder, og så kunne Bjerringbro-Silkeborg trække fra i de sidste 10 minutter

- Jeg er mega skuffet. Jeg synes, vi står fantastisk i vores forsvar, og så snart Kristian Kjelling, der altid er god i de afgørende kampe, begynder at drive lidt gæk med os, går vi korrekt op og tager ham ud.

- Men da vi så brænder et sted mellem otte og 10 hundredeprocentschancer, bliver det svært, siger Jakob Larsen.

GOG-træneren følte længe, at det var et spørgsmål om tid, før hans hold ville trække fra et til tider krampagtigt spillende Bjerringbro-hold.

- Da vi er foran 15-13, har vi mulighed for at komme 16-13 og endda 17-13. Men dem misser vi, og i stedet får vi en udvisning, der gør, at de kommer tilbage i kampen og får momentum, hvilket ødelægger kampen for os.

Jakob Larsen skal nu forsøge at piske noget humør og gejst ind i sine skuffede spillere, inden det første DM-kvartfinaleopgør mod Team Tvis Holstebro på næste lørdag.

- Det skal kunne lykkes, Vi er skuffede i dag, men når vi mødes på mandag, så er det med fuld fokus på slutspillet.

- Vi må arbejde med tingene fra denne kamp og se, om vi kan blive lidt bedre til at afslutte.

/ritzau/

 

Dagens Gossip