Golden State har mistet urørlighed trods varme skytter

Skrevet af admin

17/01/2016

Dagens topnyheder

NBA-mestrene Golden State Warriors startede sæsonen med en rekordstime på 24 sejre i træk, og selv om holdet fortsat topper ligaen, er Stephen Curry og holdkammeraterne blevet til at tale med.

Det beviste Detroit Pistons natten til søndag dansk tid, da holdet på hjemmebane tilføjede Golden State det fjerde nederlag i sæsons 41 kampe. Detroit vandt med 113-95.

Et par af de tidligere nederlag i sæsonen for mesterholdet er faldet, mens superstjernen Stephen Curry sad ude med skader, hvor hans betydning for holdet blev tydelig.

Men det kan ikke bruges som undskyldning for nederlaget mod Detroit.

Curry var med og leverede flotte 38 point, mens holdets anden store skytte, Klay Thompson, også bød sig til med 24 point.

Problemet var, at ingen af de øvrige spillere satte ret mange point på tavlen, og så kunne Detroits kollektiv stække mesterholdet.

For hjemmeholdet delte Kentavious Caldwell-Pope og Reggie Jackson topscorerværdigheden med 20 point hver.

Det var Golden States andet nederlag i de seneste tre kampe, hvor kun bundholdet Los Angeles Lakers er blevet besejret.

I næste kamp skal Golden State en tur til Cleveland, hvor vicemestrene anført af LeBron James venter på sine overmænd fra sidste sæsons NBA-finaleserie.

Stephen Curry og co. kan dog forsat kalde sig urørlige på et enkelt område. Hjemmebanen i Oakland er stadig et uindtageligt fort for modstanderne. Samtlige fire sæsonnederlag er faldet på udebane.

/ritzau/