Golf: Bjørn og co. lægger stærkt ud i Shanghai

Golfspillerne Thomas Bjørn, Morten Ørum Madsen og Thorbjørn Olesen kom alle fint fra start i European Tour-turneringen BMW Masters i Shanghai torsdag.

Thomas Bjørn tager teten blandt danskerne med en første runde i 68 slag. Han gik således rundt i fire slag under par og er med den præstation på en delt sjetteplads, tre slag bag den førende franskmand Alexander Levy.

Havde det ikke været for en enkelt bogey på 11. hul, havde Bjørn formentlig lagt sig endnu bedre, for han gik stabilt med birdies på andet, femte, 10. og 13. hul.

Morten Ørum Madsen brugte et enkelt slag mere end Bjørn og er placeret på en delt 12. plads, mens Thorbjørn Olesen er yderligere et slag efter og samlet deler en placering som nummer 19.

Alexander Levy, som fører turneringen, er tilsyneladende glad for golfbanerne i Kina. Han har tidligere i år vundet to turneringer på European Tour, den ene var China Open i april, mens den anden var for tre uger siden i Portugal.

En anden franskmand, Alexander Levys gode ven Romain Wattel, har lagt sig på en delt andenplads, et slag efter landsmanden.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip