Golf-chef: Flere præmiepenge vil lokke golfstjerner til

Made in Denmark hører til blandt de mindre turneringer på European Tour, men håbet er, at den med tiden skal vokse sig større.

Præmiesummen på 1,5 millioner euro svarende til 11 millioner kroner skal stille og roligt hæves, så turneringen ifølge promotor, Flemming Astrup, kan blive endnu mere attraktiv og tiltrække flere udenlandske stjerner.

- Præmiesummen har en stor betydning for, hvem der kommer.

- Vi skal ikke konkurrere med de allerstørste turneringer. Det er realistisk, at vi på den korte bane kan vi hæve os op til 1,8 millioner euro, året efter 2 og så 2,5 millioner, siger Flemming Astrup.

- Hvis vi kan komme derop, er vi ved at være en af de større turneringer i Europa. Det vil få indflydelse på hvem, der kommer, selv om det jo ikke er en garanti for noget som helst.

- Vi skal ikke satse alt på det. Lars Larsen er også så meget købmand, at han vil sige, at vi skal have pengene først, siger promotoren med henvisning til dynekongen Lars Larsen.

Jysk-rigmanden har brugt et sted mellem 150 og 200 millioner kroner på at udbygge banen og de omkringliggende faciliteter i Himmerland. Lars Larsen har desuden puttet mange penge i turneringen og udstedt en garanti på 100 millioner kroner i tilfælde af konkurs.

/ritzau/

 

Dagens Gossip