Golf: Danskere rykker frem i Kina

Golfturneringen Volvo China Open begyndte ikke så godt for de danske spillere, men lørdag var der store fremskridt for Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen.

De to er blandt flere spillere, som deler en placering som delt nummer 25 efter lørdagens tredje runde på Tomsong Shanghai Pudong Golf Club i Shanghai.

Søren Kjeldsen var den bedste af de to lørdag med en runde i tre slag under par. Han rykker med den præstation 32 pladser frem i stillingen med samlet et slag under par.

Lucas Bjerregaard har samme score efter at være nået rundt i to slag under par lørdag. Bjerregaard tager også et stort hop frem på resultatlisten - han har forbedret sig med 17 placeringer i forhold til fredag.

Samlet er de to danskere syv slag efter de fire førende spillere. Franskmanden Alexander Levy, briten David Howell og kineserne Ashun Wu og Hao-tong Li har alle en samlet score på 208 slag efter de tre runder.

Også Søren Hansen klarede cuttet og er fortsat med i turneringen. Hansen havde imidlertid en skidt dag i Shanghai, hvor han rykkede 22 pladser bagud i stillingen og er delt nummer 64.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip