Golf: McIlroy vinder pengeliste fordi andre fejler

Rory McIlroy slutter 2014 som den mest succesfulde golfspiller på europatouren.

Den 25-årige nordirer sikrede sig søndag den såkaldte "Race to Dubai 2014". Det gjorde Caroline Wozniackis tidligere kæreste uden at spille sæsonens næstsidste turnering, Turkish Airlines Open i Belek i Tyrkiet.

Turneringen blev vundet af amerikaneren Brooks Koepka, som aldrig tidligere har vundet på European Tour.

Med hans sejr blev det også sikkert, at ingen af Rory McIlroys nærmeste konkurrenter Sergio Garcia, Jamie Donaldson og Marcel Siem kan indhente nordireren i næste weekends sæsonfinale i Dubai.

- At vinde "Race to Dubai" for anden gang er virkelig specielt, siger McIlroy ifølge nyhedsbureauet Reuters i en pressemeddelelse.

Nordireren havde en periode i sommer, hvor han vandt store turneringer som The Open Championship ved Liverpool, BMW PGA Championship på Wentworth-banen og så senere WGC-Bridgestone Invitational i Ohio.

- Den fireugers periode i sommer var nok mit livs bedste golf, så jeg føler det som om jeg har fortjent "Race to Dubai.", siger han videre.

Da jeg vandt for første gang for to år siden, var følelsen fantastisk, men jeg føler, at jeg er en mere komplet spiller i dag, og jeg har generelt hævet mit spil til et andet niveau, siger Rory McIlroy.

De to danske golfspillere Thorbjørn Olesen og Morten Ørum Madsen blev nummer 72 og 73 i Tyrkiet.

Rory McIlroy spiller næste weekends sæsonfinale i Dubai.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip