Golf: To spillere deler førstepladsen i Florida

Martin Kaymer er efter tredje runde af golfturneringen Players Championship i Florida ikke længere alene i spidsen.

Den unge amerikaner Jordan Spieth gik banen i 71 slag - et under par - mens Kaymer efter en bogey på 18. hul brugte et slag mere.

Begge spillere er 12 slag under par. Det er tre bedre end en spansk-australsk duo bestående af Sergio Garcia, der vandt turneringen i 2008, og John Senden.

- Det var meget drilagtigt i dag. Og derfor fik du ikke så mange birdiemuligheder som de første to dage. Banen var svær i dag, siger Kaymer efter de 18 huller på Sawgrass-banen.

Italieneren Francesco Molinari rykkede frem i feltet til en ottendeplads efter dagens bedste score - 67 - fem slag under banens idealscore.

Tre af de fire spillere, som har en chance for at overtage førstepladsen fra Tiger Woods på verdensranglisten, Bubba Watson, Henrik Stenson og Matt Kuchar, er blandt en større gruppe, som deler 13.-pladsen.

Stenson er rangeret som treer i verden. Svenskeren skal have mindst en sjetteplads for at gøre sig håb om at komme øverst på ranglisten.

Nummer to på listen, australieren Adam Scott, holder også liv i håbet om at kravle helt til tops, men skal forbedre sin øjeblikkelige 28. plads med en slutplacering blandt de 16 bedste.

På den europæiske tour har flere danske spillere slæbt køllerne med til Madeira Islands Open i denne uge. Det er turnering nummer 1500 på European Tour gennem tiderne, men kraftig tåge har spoleret jubilæet.

Efter torsdagens aflyste runde forsøgte man uden større succes at sende spillerne ud fredag. Tåge lagde sig igen over banen, der er placeret 700 meter over havet, og først lørdag kom størsteparten af feltet igennem de 18 huller.

Arrangørerne har derfor valgt at skære turneringen ned til 36 huller. Ingen af de danske spillere er i nærheden af en topplacering.

/ritzau/

 

Dagens Gossip