Golf: Thorbjørn Olesen slutter som nummer seks i Kina

Den danske golfspiller Thorbjørn Olesen fortsatte de gode takter på fjerde og sidste runde af European Tour-turneringen WGC-HSBC Champions i Shanghai.

Den 24-årige dansker kunne dog ikke helt leve op til niveauet de foregående to dage, men formåede alligevel at kravle op i tabellen og sluttede turneringen på en delt sjetteplads efter at have ligget nummer syv forud for de sidste 18 huller.

Han gik den sidste runde i 71 slag - et enkelt slag under banens par - hvilket var nok til at slutte på en samlet sjetteplads efter fire dages spil. Han slutter turneringen otte under par.

Thorbjørn Olesen lavede fire birdies på den afsluttende runde, men måtte samtidig notere tre bogies. På anden- og tredjedagen havde han ellers formået at gå de 18 huller i henholdsvis 68 og 69 slag.

Thorbjørn Olesen deler sjettepladsen med tyskeren Martin Kaymer og englænderen Ian Poulter. Med sjettepladsen følger en præmiecheck på knap 2,25 millioner kroner.

Vinderen af turneringen blev amerikaneren Bubba Watson, der gik fjerde runde i 70 slag og efterfølgende måtte ud i omspil med sydafrikaneren Tim Clark, inden han kunne strække armene i vejret.

Bubba Watson slutter samlet set 11 slag under banens par, tre slag bedre end Thorbjørn Olesen.

Den anden dansker i turneringen, Thomas Bjørn, gik fjerde runde i 72 slag svarende til banens par og slutter som nummer 41, hvilket han også lå forud for den afsluttende runde i den kinesiske storby.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip