Golf: Torden og lyn stopper flyvende Line Vedel

Det er golf på absolut højeste niveau, Line Vedel i denne uge leverer på LPGA Touren.

Samlet er den danske golfspiller nu helt fremme på en delt tredjeplads ved Walmart NW Arkansas Championship i den amerikanske by Rogers i Arkansas.

Natten til søndag dansk tid skulle Line Vedel starte sin runde på banens hul 1, og allerede fra start viste hun høj klasse med tre birdies på de første fire huller på Pinnacle Country Club.

Line Vedel spillede godt i det meste af anden runde, og efter 13 huller var hun fire slag under par. Desværre blev spillet afbrudt på grund af dårligt vejr, og Line Vedel nåede kun lige i klubhuset, inden torden, lyn og storm ramte området.

Samlet set er Line Vedel i syv slag under par, og der er kun tre slag op til amerikaneren Michelle Wie på førstepladsen, men som den eneste i top-fem har Line Vedel ikke færdigspillet sin runde.

Der er derfor mulighed for at spille sig tættere på førstepladsen, når spillet bliver genoptaget inden den tredje og afgørende runde natten til mandag dansk tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip