Golfsucces vælger anden klasse frem for European Tour

Golfspilleren Lasse Jensen kæmper for at sikre sig en fast plads på European Tour til næste år.

Selv om den 29-årige dansker i kraft af sin syvendeplads i sidste uges Made in Denmark i Himmerland vandt retten til at spille på European Tour i denne uge i Tjekkiet, så kommer det ikke til at ske.

Lasse Jensen har i stedet prioriteret at tage til Schweiz for at spille turneringen Rolex Trophy på den lavere rangerende Challenge Tour.

- Hvis jeg slutter i top-tre, så er jeg tæt på at få mit kort til European Tour tilbage. Det kunne være fedt at spille i Tjekkiet, men det ville mere være af økonomiske årsager.

- Jeg ser lidt længere ud i fremtiden, siger Lasse Jensen, der føler, at han hører hjemme i det bedste golfselskab.

- I Himmerland fik jeg bevist over for mig selv, at når jeg performer, så kan jeg være med i den bedste ende på European Tour.

- Men resten af sæsonen fokuserer jeg 100 procent på Challenge Touren, så jeg kan komme til at spille European Tour til næste sæson på fuld tid, siger han.

Lasse Jensen sluttede side og side med Thorbjørn Olesen i Made in Denmark - syv slag efter den skotske vinder Marc Warren.

Jensen tjente godt 300.000 kroner på den delte syvendeplads i Himmerland.

I denne uges Rolex Trophy skal 40 spillere kæmpe om en samlet præmiesum på 1,7 millioner kroner. På European Tour i Tjekkiet lyder den samlede præmiepulje på 7,5 millioner kroner.

/ritzau/

 

Dagens Gossip