Go'morgen-vært har endelig fundet brudekjolen

Hun er, med egne ord, en "mood-dresser", der aldrig planlægger det tøj, hun skal have på dagen efter.

Alligevel er det nu ifølge tv-vært og model Ibi Støving lykkedes hende at finde lige præcis den kjole, hun skal skride ned ad kirkegulvet i til september, hvor hun bliver smedet sammen med fodboldspiller Simon Makienok.

Det afslører kendissen på sin hjemmeside Crystal Kid & Baby Shark, hvor Støving samtidig løfter sløret for, hvor omfattende, det har været for hende at finde kjolen.

- Jeg er vitterligt et barn af informationsalderen og dermed et barn af internettet. Stor fan og for evigt forelsket i, hvad computeren gemmer på. Så derfor satte jeg mig til rette i stolen med en glohed kop kaffe og åbnede den gyldne port til nettet, skrev ordene Brudekjole - og tilmed Bridal Gown - og ud af the world wide web strømmede der ti millioner kjoler. TI MILLIONER, skriver hun.

- Hvad gør man så, når man er mood dresser og klæder sig efter sit humør - og skal købe sin brudekjole 4 måneder før - så skoene, pynten, sløret, det lånte, gamle og nye kan matche?, spørger Ibi Støving sig selv på hjemmesiden.

Modellen forklarer, at hun måtte sætte sig ned og lave en liste over ting, hun på den ene eller anden vis kunne tage med i sit bryllupstøj. Og det blev til en lang liste med alt fra Audrey Hepburn til Hunger Games.

- Det er begyndt at boble i min mave. Jeg mangler stadig frisuren, undertøjet, neglelak og om jeg skal bære slør eller ej. Det går nok. Spekulerer på, om jeg kan bære både buket, paraply og vifte, skriver den kommende brud.

Hendes mange nysgerrige fans må dog vente til brylluppet, før de får kjolen at se.

Ibi Støving og Simon Makienok stod officielt frem som kærester i sommeren 2013. Hun har tidligere dannet par med den svenske fodboldspiller Tobias Grahn, som hun har sønnen Anakin med.

Newspaq

 

Dagens Gossip