Google-titel booster Klæstrups ego

Nikita Klæstrup.

Dette navn har flest danskere suverænt tastet ind i Googles søgefelt i 2015, og derved er den 21-årige tidligere ungdomspolitiker Danmarks mest googlede kvinde.

Det offentliggjorde søgegiganten onsdag ved sin årlige opgørelse, og titlen vækker begejstring hos velklikkede Klæstrup.

- Jeg er virkelig begejstret for det. Det er en utrolig smigrende titel, der gør underværker for mit ego, skriver den populære pige på sin blog kort tid efter offentliggørelsen.

Også på sin Instagram-profil fejrede Klæstrup kåringen med sine over 132.000 følgere.

- Jeg er Danmarks mest googlede danske kvinde dette år og også den mest googlede danske politiker, jublede hun og jokede efterfølgende:

- Min søsters reaktion var, at jeg sikkert bare havde googlet mig selv. Tusind tak, familie. Men jeg er meget beæret over denne fantastiske titel, skriver Klæstrup til det frække foto af sin danmarksberømte kjole.

Klæstrup blev landskendt, da hun troppede op i en stram, sort sag med kig til brysterne til den Konservative Ungdoms 110-års gallafest 17. januar og fik temperaturen til at stige midt i den iskolde vinter.

I august annoncerede Klæstrup dog, at hun havde skiftet over til Liberal Alliance, men fortalte til Ekstra Bladet i november, at hun mere så sig selv som debattør end på Christiansborgs talerstole.

- Jeg er for resten også Danmarks mest googlede politiker. Det mærkat slipper jeg nok aldrig for, konstaterer hun med en blinke-smiley på sin blog efter Google-kåringen.

Klæstrup, der tidligere har datet komikeren Lasse Rimmer, studerer til dagligt retorik.

Se hele indlægget her: http://nikitaklaestrup.dk/2015/12/16/den-mest-google-danske-kvinde/

Og se Instagram-billedet her: https://www.instagram.com/p/_WTm9fiEuW/?taken-by=nikitaklaestrup

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip