Grædende 5-årig pige låst inde i børnehave: Pædagogerne var gået hjem

Østjyllands Politi modtog mandag eftermiddag en opringning fra en mand, der ikke kunne komme ind og hente sin fem-årige datter, der var blevet låst inde i institutionen Børnehuset i Randers. Det skriver Randers Amtsavis

- Alle var gået hjem, alle døre var låst, og han kunne se sin pige på fem år gå grædende rundt inde i børnehaven, siger Peter Hunniche fra Østjyllands Politi til regionalavisen.

Institutionen i den østjyske by har et elektronisk system, der bruges af forældrene ved aflevering og afhentning af deres børn.

På den måde kan personalet hele tiden følge med i antallet af børn på matriklen. Men i går svigtede det elektroniske tællesystem.

Læs også: Enlig mor blev fyret første dag på jobbet, fordi hun skrev dette på Facebook

- En eller anden må have tastet to gange eller i hvert fald gjort, så det så ud som om alle børnene var hentet, selv om den lille pige ikke var hentet, siger vagtchef Peter Hunniche og fortsætter:

- Så personalet låste og gik hjem, uden at tjekke lokalerne.

Barnet blev først genforenet med sine forældre, da politiet kontaktede kommunens børne- og ungevagt, som sørgede for at få lukket op til den aflåste institution i den nordlige del af Randers.

Dagens.dk har talt med lederen fra Børnehuset, der ikke ønsker at udtale sig.

Hos Randers Kommune er man nu i gang med at undersøge sagen, så en lignende episode ikke gentager sig i fremtiden. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip