Grædende brud danser med sin døende far på hospitalet

Amerikanske Lisa Wilson var ikke et øjeblik i tvivl om, at hendes far, David Wilson, skulle med til hendes bryllup, velvidende at det ville betyde store ændringer i bryllupsplanerne.

Derfor besluttede Lisa Wilson fra Victorville sig for at flytte brylluppet til sin fars hospitalsstue, hvor han lå afkræftet og døende på grund af en sjælden form for kræft. Det skriver CBS2.

Læs også: Far fører 11-årig datter op ad kirkegulvet - Forklaringen er utrolig

- Nej, det er ikke en bruds drøm at blive gift på hospitalet, siger Lisa, som altid havde drømt om et kirkebryllup, til CBS2.

Men den kommende brud var fast besluttet på, at David skulle være en del af den store dag, ikke mindst fordi hun ville dele et helt særligt øjeblik med faren.

Læs også: Se bridezillas liste: Derfor bliver du ikke inviteret til mit bryllup

- Jeg spurgte ham: "Jeg vil danse min far/datter-dans med dig". Han sagde: "Jeg kan ikke danse, Så sagde jeg: "Du behøver ikke at danse, jeg vil danse med dine hænder", fortæller Lisa til CBS2.

Lisa og hendes forlovede flyttede også brylluppet til en uge tidligere, så faren var sikker på at kunne være med. Parret blev gift sidste fredag på farens hospitalsstue ved siden af sygesengen, og det blev en helt særlig dag - for far og datter.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Så snart parret havde sagt ja til hinanden, tog Lisa sin fars hænder. Og sammen dansede de en stille dans til tonerne af Whitney Houston - omgivet af familie og venner, der ikke kunne holde tårerne tilbage.   

Brylluppetsvideoen er siden endt på sociale medier og er blevet meget populær - den er blevet delt over 30.000 gange på nettet. 

Se den rørende video her: