Grædende lille dreng fundet i baggård i Aalborg: Hvor er forældrene?

En lille 19 måneder gammel dreng, der lørdag blev indleveret til politigården i Aalborg, er blevet hentet af sine forældre.

Gennem mere end to timer lå drengen og græd i en barnevogn, som stod i en gård på Urbansgade i Aalborg, indtil nogle ansatte i en forretning fik nok og kontaktede politiet.

- Han har det fint. Han har hygget sig. Der er ikke noget dramatisk her, fortæller vagtchef Henrik Beck fra Nordjyllands Politi til Ritzau.

Drengen havde en babyalarm i barnevognen, men den fik altså ikke forældrene til at reagere. Ifølge Nordjyllands Politi kan det skyldes en blanding af dårlige batterier og en modtager i den anden ende, der var faldet i søvn.

Der er tale om en halvandet år gammel dreng, der var iført en Mickey Mouse-bluse og blå bukser. Han havde desuden en gul bamse.

Der var ikke tegn på vanrøgt eller lignende.

- Nej, han ser ud til at være passet fint, er ren i tøjet og velsoigneret, oplyste vagthavende Jan Stagsted fra Nordjyllands Politi tidligere på dagen.

Drengen virkede tilsyneladende heller ikke tynget af situationen:

- Han har gået rundt herinde og hygget sig. Han har fået en lille gave og været rundt og tale med os alle sammen, fortalte vagthavende tidligere.

/ritzau/

 

Dagens Gossip