Grænsepoliti finder marihuana i Justin Biebers tourbus

Det canadiske grænsepoliti har fundet marihuana i en af Justin Biebers tourbusser. Fnisetobakken blev beslaglagt, da myndighederne tilbageholdt og gennemsøgte bussen søndag aften.

Politiets narkohunde sniffede sig frem til marihuanaen og diverse grej til indtagelse af ulovlige stoffer. Tingene viste sig at tilhøre chaufføren, som fik en bøde på stedet.

Selv om Bieber ikke selv var med bussen, bliver han nu sat i forbindelse med endnu en episode, der skæmmer hans engang så pletfri image. De seneste måneder er det lykkedes popstjernen at blive indblandet i flere voldssager, diverse tilfæde af spytteri og vanvidskørsel i et stille villakvarter. Han er også fotograferet i færd med at tisse i en gulvspand på en restaurant i New York og har siden foråret samlet adskillige fartbøder i ind- og udland.

Biebers bus blev gennemsøgt ved hængebroen Ambassador Bridge, der forbinder USA og Canada på tværs af Detroit-floden.

Myndighederne har før slået til ved denne grænseovergang. I marts blev en lastvogn med Rihannas sceneudstyr eksempelvis tilbageholdt samme sted med det resultat, at hendes koncert i Winnipeg blev forsinket.

Mens Biebers bus blev gennemrodet var sangeren til fødselsdag hos sin ekskæreste Selena Gomez. Sangerinden fyldte 21 år den 22. juli og det fejrede hun i weekenden med en sigøjnerfest i Malibu.

Hendes eks ankom i sin leopardmønstrede Audi R8 medbringende en enkelt rød rose.

 

Dagens Gossip