Græsk træner om VM-exit: Deres målmand afgjorde kampen

Særligt den costaricanske målmand var afgørende, da det mellemamerikanske land søndag aften slog Grækenland ud af VM i Brasilien efter straffespark.

Det mener Grækenlands landstræner, Fernando Santos, som kun har rosende ord tilovers for Costa Ricas Keylor Navas.

- Navas spillede en nøglerolle for dem. Han reddede tre eller fire målchancer, og han var afgørende i straffesparkskonkurrencen. Hvis ikke det var for ham, ville resultatet have set anderledes ud, siger Fernando Santos ifølge nyhedsbureauet AFP.

Grækerne havde besvær med Costa Rica i første halvleg, men kom bedre ind i kampen efter pausen og udlignede kort før tid. Mod en flok trætte costaricanere lykkedes det dog ikke at score i kampens overtid.

- I overtiden udnyttede vi ikke vores overtag, som vi burde. Vi spillede, som om det var det sidste minut af kampen, selvom vi havde en halv time foran os, mener Fernando Santos.

Han måtte i øvrigt overvære straffesparkene fra tilskuerrækkerne, da han blev bortvist af kampens dommer for at brokke sig.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip