Gratis benzin på fars dag var kæmpe Statoil-succes

I dag er det Fars Dag, og i den forbindelse havde Statoil på Snaremosevej i Fredericia arrangeret en helt speciel gave til de kære fædre.

I sidste uge annoncerede Statoil det særlige event, som de ifølge dem selv har stablet på benene fordi fædre oftere bliver glemt på Fars Dag, end mødre gør på Mors Dag. Og fordi det langt oftere er mændene, der svinger dollargrinet forbi Statoil for at tanke, mente de godt, de kunne tillade sig at målrette et event mod de danske familiefædre.

LÆS OGSÅ: Statoil forkæler fædre: Gratis benzin på Fars Dag

Og det skal stationens butiksbestyrer, Eddie Hedegaard, ellers lige love for blev taget godt imod.

Ud over at markere Fars Dag skulle eventet også fejre, at stationen har åbnet et særligt spor til den nye brændstof “miles”.

Eventet varede 2,7 timer - præcis det antal procenter, du kan spare på det nye brændstof.

- Mellem klokken 9.30 og 12.12 havde vi 87 tankninger igennem. Vi var også nødt til at sende nogle stykker væk, fordi der var så mange i kø, siger Eddie Hedegaard til Dagens.dk. Han indrømmer, at de, trods anledningen, også lod et par kvinder tanke gratis.

LÆS OGSÅ: Den ultimative Fars Dags gave?

Mængden af den gratis benzin blev udregnet ud fra en tabel i forhold til bilens vægt og besparelsen på det nye brændstof. Men mange af kunderne troede dog fejlagtigt, at det gjaldt uanede mængder benzin.

- Det fik vi heldigvis vendt til noget positivt. Alle havde en rigtig god oplevelse med det, og det havde vi også, fortæller Eddie Hedegaard, der i dag har kaldt seks medarbejdere på arbejde foruden sig selv og en butikschef fra en anden Statoil-station.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

- Hvis vi skal gentage et lignende event, tror jeg, at vi også hyrer nogle P-vagter, for der var godt nok pres på, griner Eddie Hedegaard.

Event-teamet har pakket deres ting sammen, og er lige nu på vej mod Slagelse, hvor de gentager succesen. 

 

Dagens Gossip