Gravid model: Skrid ud af min livmoder

Det har været en lang og sej kamp for supermodellen Chrissy Teigen og sangstjernen John Legend at blive gravide med deres første barn.

I oktober kunne stjerneparret endelig annoncere, at anstrengelserne havde båret frugt, men glæden var kort for den vordende mor. Chrissy Teigen melder nemlig nu ud, at hun er færdig med at lægge billeder op af den voksende mave, fordi kritikken er så hård på de sociale medier.

- Ikke flere graviditets-tweets fra mig, jeg har lært min lektie! Tilbage til mad og reality-tv, skriver den 29-årige model på Twitter.

Twitterbrugerne begyndte hurtigt at spekulere i, om modellen mon ventede tvillinger, fordi maven ifølge brugerne var vokset sig lige lovlig stor.

- Jeg fik fertilitetsbehandling. Et æg af gangen. Det er ikke tvillinger. Jeg kan se tingen. Skrid ud af min livmoder, skriver den rasende model på Twitter.

Kendisparret har været meget åbne om deres problemer med at blive gravide og processen med fertilitetsbehandling. Efter den lange kamp overlader de heller ikke noget til tilfældighederne, men sørger for, at der bliver holdt godt øje med det lille foster.

- Jeg bliver ultralydsskannet med et par dages mellemrum. Jeg annoncerede ikke graviditeten efter en uge, skriver den amerikanske model på Twitter.

Se Chrissy Teigens tweet her

Og her:

Se mavebilledet her

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip