Gravid sangfugl poserer nøgen for god sag

Det er efterhånden ikke en sjældenhed at se nøgenbilleder af kvindelige superstjerner.

Men nøgenbilledet, der nu er blevet offentliggjort af sangerinden Alicia Keys, er ikke kommet frem på grund af en flittig hacker.

Det har den 33-årige sangfugl nemlig selv lagt til skue for offentligheden på sin Instagram-profil - og i en god sags tjeneste. Derfor har hun malet et stort, hvidt peacetegn på sin gravide mave.

- Vi to er på en mission for at få verden til at bliver venligere og mere fredfyldt . "We are here"-bevægelsen starter i dag, skriver sangerinden med den store stemme ved billedet på sin Instagram-profil.

Efter en ven for lidt tid siden i en lille provokation stillede popstjernen det eksistentielle spørgsmål: "Hvorfor er du her?", har Alicia Keys nemlig startet den velgørende forening "We Are Here", for at få flere folk til at lave velgørenhed.

- Jeg vil samle en hær af mennesker. Det er tid til at fange folks opmærksomhed, og folk vil ikke være i stand til at ignorere det her billede, siger Alicia Keys til the New York Times og henviser til sit nøgenbillede.

- Mange er frustrerede over social ulighed, men føler sig ude af stand til at kunne gøre en forskel, siger sangerinden til The New York Times og forstsætter

-  Så hvordan kan vi tage fat i problemerne og gøre noget ved det, i stedet for bare at være vrede?

Selv har superstjernen som en start doneret en million dollar til forskellige godgørende formål og har blandt andet skrevet en sang med foreningens titel "We Are Here", der er imod racisme, uretfærdighed og fattigdom. Alicia Keys håber desuden at få flere kunstnere ind i bevægelse til at hjælpe med at brede budskabet.

Se det afslørende billede af popdronningen her:http://instagram.com/p/tLzgHSQFkk/?utm_source=partner&utm_medium=embed&u...

Newspaq

 

Dagens Gossip