Grease-stjerner skal konkurrere i Grand Prix

Skrevet af admin

28/01/2014

Dagens topnyheder

Sangerinden Anna David og sangeren Basim, der snart står på scenen i musicalen Grease i Tivoli, er begge udtaget til deltagelse i det danske Melodi Grand Prix 2014.

Dermed skal de to musikere, der til daglig er kolleger, kæmpe mod hinanden, når Grand Prix'et den 8. marts finder sin vinder i Odense.

Sangeren Basim deltager med en sang, han selv har skrevet, mens Anna David stiller op med en sang, der er skrevet specielt til hende.

- Det er da fantastisk for de to at få den chance, siger musicalens executive producer Jesper Winge Leisner, der tilføjer at holdet bag musicalen står hundrede procent bag de to kunstnere. Således er der  allerede nu arrangeret stand-ins, således at Grease-musicalen, der har premiere den 12. februar, som planlagt kan spille de dage, hvor stjernerne er i Odense og kæmpe om trofæet.

- De kommer til at give så meget champagne, hvis de bare ender i top tre, så hvis de vinder, så bliver det helt sindssygt, siger deres musical-makker Silas Holst. 

Det er første gang, Anna David deltager i Melodi Grand Prix, men i 2008 var hun med på scenen i Horsens, hvor hun optrådte med et medley af sine sange. Det er også første gang, den tidligere X Factor-stjerne Basim skal prøve at vinde konkurrencen.

Vinderen skal repræsentere Danmark ved Eurovision, der i år afholdes i København i maj.

Newspaq