Greipel efter tre dage i grønt: Afviser jagt på trøjen

Kraftfulde André Greipel har triumferet på de første to sprinterafslutninger i Tour de France og har kørt i den grønne pointtrøje, siden han erobrede den på anden etape.

Men selv om tyskeren fra Lotto Soudal formentlig er feltets hurtigste rytter, er han lige nu ikke indstillet på at stile målrettet efter at køre i den grønne trøje helt til Paris.

- For mig er fokus netop nu på etapesejre, men jeg nyder da hver dag, jeg kører i den grønne trøje, siger André Greipel.

For at vinde den eftertragtede trøje, som Peter Sagan (Tinkoff-Saxo) har gjort i de seneste tre år, skal man ud over at være god i afslutningerne også køre for fuld kraft i pointspurterne undervejs på etaperne.

Den slags energiudladninger kan koste dyrt i jagten på etapesejrene, som er Lotto Soudals mål i Tour de France.

- Jeg har hele tiden sagt, at det ikke er den grønne trøje, jeg kører efter. Jeg har et fremragende hold til at køre spurterne for mig, som vi så igen i dag.

- Og vi er alle sammen glade for de to etapesejre, vi har opnået indtil nu, siger André Greipel.

Den hurtige tysker har vundet etaper i hver af de sidste fem udgaver af Tour de France og er med onsdagens triumf oppe på otte sejre i alt i det traditionsrige etapeløb.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip