Grillbar-ejer: Vi sælger ikke rådden kød

- Vi sælger ikke mad, der er for gammelt! Så kontant er svaret fra ejer af Golden Chicken i Kolding, Aras Omeri, da dagens.dk i eftermiddag konfronterede ham med en anklage fra en kunde om, at en familie lørdag blev syge af det mad, de fik leveret fra grillbaren i Låsbygade.

Han kan godt huske kunden fra lørdag aften:

- Manden ringer og fortæller at de har fået mad, der er rådden. Jeg tilbyder at de kan få andet mad og det accepterer han, fortæller Aras Omeri til dagens.dk.

Han undrer sig dog over, at det var en veninde, der blev sendt hen for at hente den nye mad:

- Hun kom og hentede maden med et smil. Jeg kan godt undre mig over, at hvis man har fået leveret fordærvet mad, at man accepterer at få en ny omgang mad, forklarer grillbar-ejeren.

Han tilføjer, at veninden ikke havde det såkaldte "fordærvede" mad med tilbage.

Aras Omeri fortæller, at der hver dag hentes friskt kød i Dagli'Brugsen i Låsbygade, hvilket han kan dokumentere.

Dagens.dk's udsendte reporter var i eftermiddag selv på stedet og her var der både ryddeligt og rent i køkkenet. Fødevarestyrelsen har også været på besøg i grillbaren så sent som sidste mandag. Og her gives der en glad smiley. Der er ingen anmærkninger i rapporten.

Manden, som påstår at have modtaget rådden kød på sin pizza, kender netavisen navnet på. Han har tidligere fortalt, at familien lørdag bestilte pizza og noget kylling med ris. Pizzaen med oksekød på lugtede ifølge manden fælt og da han smagte på pizzaen, smagte det underligt. Senere på aftenen blev hans datter og kone dårlige af maden, der var hentet hos Golden Chicken. Han har indgivet en anmeldelse til Fødevarekontrollen, som nu må tage stiling i sagen. Dagens.dk afventer endnu svar fra Fødevarestyrelsen, for at få bekræftet om anmeldelsen er indgivet.

Aros Omeri, der tidligere har arbejdet hos McDonalds i Kolding, overtog Golden Chicken i Låsbygade i april måned.

 

 

Dagens Gossip