Gruppe af pædofile mænd opsøgte gravide kvinder, så de kunne voldtage de kommende babyer

Børn og babyer har i årevis været ofre for en gruppe mænds hårrejsende, pædofile lyster. Det er tydeligt, efter at politiet i Storbritannien, NCA, har afsløret en sexring bestående af syv britiske mænd i alderen 30 til 51.

Medlemmerne af ringen er skyldige i at have misbrugt børn og babyer i årevis. Enten ved at mødes og udføre overfaldene sammen. Ved at give “gode” råd til, hvordan man bedøver sit offer bedst, eller ved at se på andre medlemmers overfald over nettet.

Læs også: Kvinde må gerne bo med pædofil, fordi hun låser sine døtre inde om natten

De var desuden særligt gode til at “pleje” deres forhold til de familier, overfaldende gik ud over, og endda starte forhold med gravide kvinder, udelukkende for at kunne misbruge deres kommende børn.

- Disse mænd har ingen grænser, og deres gerninger er uden tvivl det mest modbydelige, jeg nogensinde har set, udtaler en af efterforskerne i sagen, Graham Gardner, ifølge metro.co.uk.

Mændene levede alle “normale” liv med koner, børn og job så som forretningsmand, fodboldtræner og tidligere skuespiller. Kun enkelte af dem var kendt af politiet tidligere.

Deres identitet er nu kendt som: John Denham, 49 og fra Wiltshire, Matthew Stansfield, 34 og fra Hampshire, Robin Hollyson, 30 og fra Bedfordshire, Christopher Knight, 35 og fra Manchester; Adam Toms, 33 og fra Somerset, David Harsley, 51 og fra Humberside samt Matthew Lisk, 32 fra East Sussex. Billedet ovenover viser dem, efter at den sidste dom foreløbigt faldt i sagen i dag. 

Læs også: Sigtet morder: Jeg har fjernet børnekrænker fra jordens overflade

Politiet kalder dem for “monstre i forklædning”, fordi de har begået nogle af de mest “modbydelige” pædofile forbrydelser, myndighederne nogensinde har kendt til.

Mændene, hvoraf flere har erkendt sig skyldig, står nu til en straf, der i visse tilfælde er livsvarigt fængsel.

Sørgeligt nok mener politiet, at der er flere ofre, end dem de kender til. Graham Gardner, udtaler desuden, at ringen desværre har “arme” ud i andre dele af verden end Storbritannien.

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip