Guardiola afviser City-rygte: Jeg bliver i München

Josep Guardiola afviser, at han er aktuel som manager i Manchester City. Spanieren forsikrer, at han bliver i Bayern München mindst et år mere.

Det siger Guardiola før tirsdagens returkamp i semifinalen i Champions League mod FC Barcelona, som vandt den første kamp med hele 3-0.

- Jeg har sagt det 200 millioner gange. Jeg har en kontrakt med Bayern München, som løber i yderligere et år, og jeg agter at fuldføre min kontrakt i denne klub, siger Guardiola.

Der har den seneste tid været vedvarende rygter i engelske medier om, at Bayern München-træneren skulle være på vej til at afløse udskældte Manuel Pellegrini hos Manchester City, men det bliver afvist.

- Jeg kommer til at være i München og træne dette hold også næste sæson. Mere er der ikke at sige om den sag, siger Guardiola mandag.

Han førte sidste år Bayern München til både tysk mesterskab og pokaltitel, og holdet har også vundet mesterskabet i denne sæson.

Men 44-årige Guardiola har fortsat til gode at sikre Bayern-holdet en europæisk titel. Det var det, han blev ansat for at præstere.

Spanieren blev også spurgt, om han har ambitioner om at blive verdens bedste træner.

- Jeg er her ikke for at være den bedste træner i verden. Det er ligegyldigt. Jeg er glad for at være her, fordi jeg ønsker at hjælpe klubben og mine spillere.

- Jeg gjorde mit bedste i Barcelona og også her. For nogle folk er det nok, men ikke for andre. Jeg er tilfreds, når forholdet til spillerne er godt.

- Jeg har vundet alt, men titler er ikke så vigtige for mig. Jeg havde exceptionelle spillere i Barcelona, og det samme er tilfældet i Bayern. Jeg kan kun hjælpe, spillerne er nøglen til succes, lyder det fra Guardiola.

Kampen mellem Bayern München og Barcelona spilles tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/NTB

 

Dagens Gossip