Gudmundsson hylder dansk præstation efter tv-gensyn

Danmark har åbnet EM i Polen med to sejre, men iagttagerne har indtil videre ikke været imponeret over det danske spil og det faktum, at Rusland og Montenegro først blev knækket i de sidste spilminutter.

Derimod er landstræner Gudmundur Gudmundsson meget tilfreds efter at have genset mandagens sejr over Montenegro på tv flere gange.

- Vi dækkede fantastisk godt op i kampen, og jeg har rost spillerne for deres vilje og samarbejde, da vi så kampen. Det var en fornøjelse at se kampen igen, siger Gudmundsson på tirsdagens pressemøde.

- Angrebet svingede lidt, og nogle ting skal forbedres, men i anden halvleg var der mange gode ting.

- Vi er også meget tilfredse med at lave 11 mål på kontraangreb, og vi kunne have lavet endnu flere, hvis vi ikke havde brændt nogle chancer, tilføjer træneren.

Med sejren er Danmark oppe på fire point som det eneste af de hold, der kan blive en del af mellemrundens gruppe 2.

- Jeg er meget glad for sejren, og at vi har vundet begge kampe. Vi så, at Montenegro er et meget stærkt hold. Nu er vi et af tre hold, der ikke har tabt point endnu - sammen med Polen og Frankrig, siger Gudmundsson.

Danmark er videre til mellemrunden, og det bliver med maksimumpoint, hvis Ungarn besejres onsdag.

- Nu kommer vi til den sidste kamp i gruppen mod Ungarn. Alle, der har set dem spille, ved, at det er et godt hold med meget fysisk stærke spillere.

- Blandt andet en meget tung og stor stregspiller. Som i alle andre kampe går vi efter sejren, siger islændingen.

Kampen begynder onsdag klokken 20 i Gdansk.

/ritzau/

 

Dagens Gossip