Gudmundsson: Jeg er glad for sejren

Det skabte glæde hos de danske håndboldherrer, at det omsider lykkedes at hente en sejr over et godt hold ved VM i Qatar.

Danskerne er fortsat ubesejrede efter torsdagens 31-28-sejr over Rusland og nu klar til 1/8-finalerne.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson er tilfreds med at være videre fra gruppespillet, som har budt på uafgjorte kampe mod Argentina og Tyskland samt sejre over Saudi-Arabien og Rusland.

- Jeg er glad for sejren. Og over den måde, vi gjorde det på. Det var en svær kamp, og russerne spillede godt i anden halvleg, siger Gudmundsson.

Danmark var foran 16-8 og tog det lidt for tilbagelænet i anden halvleg. Russerne kom tilbage i kampen, men var dog på intet tidspunkt tættere end tre mål fra point.

- Jeg ved ikke, om vi slappede af. Vi spillede en fantastisk første halvleg, og jeg er lidt skuffet over, at vi ikke fortsatte det i anden halvleg. Det var måske for meget at forvente det, men jeg synes, at vi gik lidt i stå.

- Vi mistede vores flow i kampen, og det er noget, jeg vil kigge på i nat. Jeg var ikke tilfreds med forsvaret i anden halvleg, vi stod for defensivt, siger Gudmundsson.

Danmark indtager andenpladsen i gruppe D på en bedre målscore end Polen, som er lørdagens modstander. Uafgjort er nok til at beholde andenpladsen.

- Nu har vi en kamp tilbage i gruppespillet mod Polen, og den fokuserer vi på. Den vil vi gerne vinde, siger landstræneren.

Han har ingen foretrukne modstandere fra gruppe C, hvor hold som Sverige, Egypten og Island virker som de mest sandsynlige til at møde Danmark i 1/8-finalen.

- Jeg synes, det er ligegyldigt. Man ved aldrig, hvad der passer bedst i sådan en knockout-kamp. Det er meget svært at sige. Så vi skal bare holde fokus på næste kamp, pointerer Gudmundsson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip