Gudmundsson: Mange 50-50-kampe i Danmarks VM-gruppe

Det mandlige danske håndboldlandshold har som målsætning at spille med om medaljerne ved VM i Qatar, der begynder på torsdag.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson advarer dog mod at tro, at Danmark bare spadserer igennem gruppe D, hvor fire af de seks hold går videre til 1/8-finalerne.

- Det er vores målsætning at komme i semifinalen, men det er en svær vej, det er en svær pulje, siger islændingen, der for første gang står i spidsen for Danmark ved en slutrunde.

Danmark møder i kronologisk rækkefølge Argentina, Saudi-Arabien, Tyskland, Rusland og Polen i gruppen, hvor den første kamp mod Argentina bliver spillet på fredag.

Gudmundur Gudmundsson forudser adskillige lige kampe for Danmark i gruppen.

- Vi møder meget gode hold, der er mange 50-50-kampe. Argentina må vi aldrig undervurdere, mens vi selvfølgelig skal slå Saudi-Arabien.

- Men det er 50-50 mod Tyskland, Rusland og Polen, så det er en meget hård gruppe, siger landstræneren.

Danmark er nået frem til finalen ved de seneste to VM-slutrunder. I 2011 tabte holdet til Frankrig og i 2013 til Spanien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip