Gudmundsson: Specielt for mig at møde Tyskland

Landstræner Gudmundur Gudmundsson vil ikke bruge så meget tid på at evaluere søndagens 38-18-sejr over Saudi-Arabien ved håndbold-VM i Qatar.

Nu gælder det først og fremmest de kommende gruppekampe mod Tyskland, Polen og Rusland. Tirsdag aften venter tyskerne.

- Jeg vil ikke snakke så meget om kampen mod Saudi-Arabien, for der venter nu nogle meget spændende opgaver ved VM. Vi fik det bedste ud af kampen, siger Gudmundsson og fremhæver især målmand Jannick Green.

Danmark har i de første to gruppekampe spillet 24-24 mod Argentina og vundet 38-18 over Saudi-Arabien.

Tyskland har haft et langt vanskeligere program end Danmark indtil videre, men det er alligevel blevet til sejre over Polen og Rusland.

Gudmundsson har trænet Rhein-Neckar Löwen, så han kender mange af de tyske stjernespillere og deres landstræner, som også er fra Island ligesom Gudmundsson.

- Jeg kender mange af spillerne fra Tyskland, og jeg har også trænet deres landstræner. Så det er specielt.

- De har spillet fint indtil nu. Rollen som underdog passer Tyskland fint. Det er en farlig modstander. Men vi er klar til kampen, siger landstræneren.

- Det er vigtigt, vi får styr på forsvaret, og så skal vi være bedre i kontrafasen. Vi må heller ikke få for mange udvisninger. Men vi skal spille godt på alle områder, hvis vi skal vinde over Tyskland, påpeger Gudmundsson.

Kampen mod Tyskland spilles tirsdag klokken 19 i Lusail Mulitpurpose Hall, som ligger lidt uden for Doha.

/ritzau/

 

Dagens Gossip