Gudmundsson tror på fremtidigt Toft-makkerskab

Håndboldherrernes nye landstræner, Gudmundur Gudmundsson, fik torsdag aften mulighed for at afprøve nye forsvarsopstillinger, da Litauen blev slået 31-21 i EM-kvalifikationen.

Med forsvarsspecialisten Kasper Nielsen ude af truppen arbejdede landstræneren med nye konstellationer i det danske midterforsvar.

En af de nye konstellationer var, at brødrene René og Henrik Toft Hansen fik lov til at stå sammen i midterforsvaret. Og landstræneren var meget tilfreds med, hvordan Toft-brødrene slap fra den opgave.

- Jeg var meget tilfreds med dem begge. De var aggressive og bevægelige i forsvaret, hvilket resulterede i, at vi fik en del kontramuligheder. Så jeg er rigtig godt tilfreds, siger landstræneren, der godt kan se et fremtidigt potentiale i de to brødre.

- Jeg tror godt, at de kan have en fremtid i midterforsvaret. Nu må vi selvfølgelig se, hvordan de også klarer sig nede i Bosnien. Men det er en spændende duo, siger Gudmundur Gudmundsson med henvisning til søndagens kvalifikationskamp ude mod Bosnien.

René Toft Hansen selv var rigtig glad for endelig at få lov til at spille sammen med sin bror i forsvaret.

- Det var utrolig fedt. Det var første gang, at vi fik lov til at stå sammen derinde, så det var rigtig fedt at få lov til at prøve i en landskamp.

- Det har været en drøm, som vi har talt om mange gange. Selvom det er meget nyt for os, så synes jeg, at vi løste det godt. Der kom selvfølgelig fejl i løbet af kampen, men det kan vi ikke undgå, når vi er helt nye sammen, siger René Toft Hansen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip