Gudmundsson: Vi lukker for mange mål ind

Landstræner Gudmundur Gudmundsson er ikke helt tilfreds med det danske forsvarsspil i fredagens VM-sejr på 36-33 over Slovenien.

Slovenerne vandt anden halvleg med 18-17, og derfor er der lidt at rette op på, når danskerne lørdag møder Kroatien i et opgør, der gælder femtepladsen ved VM.

- Jeg var aldrig rolig i anden halvleg. Vi scorede meget, men der gik alt for mange mål ind på os. Det var ikke en god følelse, når modstanderen hele tiden reducerede.

- Det er jeg ikke tilfreds med, men jeg er tilfreds med sejren. Det var en hård og svær kamp at spille langt henne i turneringen, siger Gudmundsson.

- Vi førte kampen hele tiden, og de aldrig helt tæt på. Men når de scorer så ofte, så bliver det sværere, og så måtte vi kæmpe for at holde dem væk hele tiden, siger landstræneren.

Sejren over Slovenien betyder, at Danmark er sikre på at blive en del af OL-kvalifikationen. Et nederlag havde sendt danskerne ud i en gyser om at undgå ottendepladsen mod Tyskland.

- Det var en vigtig sejr for at få den OL-kval på plads. Det var det, vi kæmpede om og gav alt for, siger Gudmundsson.

Lasse Svan Hansen blev dansk topscorer mod slovenerne, og Gudmundsson peger da også på fløjspilleren fra Flensburg-Handewitt som en af nøglerne til fredagens sejr.

Kampen om femtepladsen mod Kroatien spilles lørdag klokken 17.15.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip