Gudmundsson: Vi vil vinde de næste to kampe

Danmark har foreløbig ikke imponeret ved håndbold-VM i Qatar. Tirsdag blev det til uafgjort mod Tyskland i en tæt og jævnbyrdig og dramatisk affære.

Tidligere har danskerne også spillet uafgjort mod Argentina, mens det kun er blevet til en enkelt pligtsejr - over Saudi-Arabien.

Førstepladsen i gruppe D er nu ude af danske hænder, da Tyskland har et point mere, men mindre kan også gøre det for landstræner Gudmundur Gudmundsson, som nu kræver sejre over Rusland og Polen.

- Vi vil vinde de to næste kampe i gruppen. Vi havde regnet med, at Tyskland var et godt hold, siger Gudmundsson.

Tyskland har fem point, mens Danmark og Polen står noteret for fire point efter tre kampe. Nu venter Rusland.

- Nu gælder det Rusland. Det er en kamp, vi vil vinde, fastslår landstræneren.

- Nu har jeg kigget to gange på kampen mod Tyskland. Det var en meget hård og god kamp med høj intensitet. Vi fik styr på vores angrebsspil. Vi løste de forskellige offensive forsvar, som Tyskland kom med.

- Vi så gode mål fra Mikkel Hansen og Mads Christiansen. Og vi lavede kun seks tekniske fejl, og det er jeg tilfreds med.

- Vi spillede meget kompakt, og jeg var tilfreds med det. Vi vidste, der kom mange overgange fra deres fløje, siger Gudmundsson.

Han var ikke tilfreds med, at René Toft Hansen fik to hurtige udvisninger for anden gang ved VM.

- Det var en unfair behandling. René Toft blev dømt ud af kampen. De trak ham i trøjen, og han fik ingenting. Han tog det stille og roligt, han var iskold, og det vil jeg rose ham for, lyder det fra landstræneren.

Danmark møder Rusland torsdag aften i Lusail Multipurpose Hall.

/ritzau/

 

Dagens Gossip