Guld-Mie gik kold på de sidste finalemeter

Mie Ø. Nielsen havde ikke samme fart i arme og ben som tidligere på dagen, da hun søndag aften svømmede finale på 200 meter fri.

Den 17-årige Aalborg-svømmer var næsten et sekund langsommere end sin danske rekord og måtte nøjes med en syvendeplads i disciplinen, der blev vundet af den italienske superstjerne Federica Pellegrini.

Danskeren var aldrig rigtigt i nærheden af medaljer, og formentlig slappede hun også en smule af de sidste banelængder, da det stod klart, at der ikke var metal i luften.

Forinden svømmede Pernille Blume semifinale på 50 meter fri. Her satte hun ny personlig rekord med to tiendedele af et sekund og tiden 24,39 sekunder.

Det rakte til en syvendeplads og dermed en plads i finalen senere på aftenen. Lige efter semifinalen var Blume dog ikke sikker på, at hun ville stille op i finalen, hvor chancerne for medalje ville være minimale.

Hun overvejede at spare sig for dermed at kunne svømme sig helt ud på den afsluttende 4x50 meter medley, hvor Danmark er blandt guldfavoritterne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip