Gulvet var nybonet: Rambuktyve skøjtede rundt i guldsmed

Da en gruppe røvere planlagde et rambuktyveri mod en guldsmed i England, havde de gennemtænkt det meste, men de havde overset en enkelt lille detalje. 

Gulvet i butikken var nybonet og spejlglat, så de maskerede tyve skøjtede rundt mellem montrene, hvor de stjal for et større millionbeløb.

Det er West Midlands Police, der har offentliggjort videoovervågningen fra røveriet, fordi de endnu ikke har afgørende spor i jagten på gerningsmændene.

Videoen viser, hvordan tyvene først kører en stjålet bil gennem butikkens facade, hvorefter tyvene går i gang med at smadre montrene. Men de nybonede gulve får dem til at vælte rundt, og da en røgkanon bliver udløst, skal de både navigere gulvet og den tætte tåge.  

På trods af forhindringerne lykkedes det tyvene at komme tilbage til bilen og flygte med tyvekosterne, og her to uger efter er de stadig på fri fod. 

Politiet håber nu, at videoen kan lede dem på sporet af gerningsmændene. 

- Tyvene var maskerede, da de begik tyveriet, men da de har stjålet for hundredetusindvis af pund, vil deres nylige rigdom samt deres unikke bevægelser på gulvet i butikken afsløre dem, siger Con Buckler fra West Midlands Police. 

 

 

 

Dagens Gossip