Gustav: BorderShop er bare fabulous, skatter

Han er kendt for sit glinsende, hvide smil, en lækker ’pose’ og replikken ’Åh, skatter, altså!’ - Det er selvfølgelig reality tv-divaen Gustav kendt fra blandt andet ’For lækker til love’ og ’Divaer i junglen’, vi taler om. Nu kan man hver lørdag i april møde den festglade halv-latino, når han mikser gratis drinks i Scandlines’ BorderShop i  Puttgarden.

Gustav vil alle lørdage i april skabe god stemning og kaste stjerneglans over BorderShoppen for alle, der kommer forbi, når han indtager Havana Club Bar. Her vil der være mulighed for at få taget et billede af sig selv og Gustav og få stjernens autograf.

I Havana Club Bar vil Gustav mikse, shake og servere de fineste drinks – både med og uden alkohol – til BorderShoppens gæster. Gustav har en fortid som bartender og en nutid som elegant livsnyder, og han ved godt, hvad der gør en god cocktail. Drinksene mikses selvfølgelig ud fra BorderShoppens store udvalg af drikkevarer og serveres af den kække latinofyr.

- Hey, alle I fab mennesker. Så er foråret snart ved at begynde. Og du er sikkert tørstig. Jeg har noget, som med garanti kan slukke din tørst. Så kom til BorderShop med Rødby-Puttgarden-færgen alle lørdage i april og få en gratis smagsprøve i Havana Club-baren og se alle de fantastiske drinks, jeg kan lave. Kom og leg med, det bliver et fab show, sprudler Gustav.

Gustav kan mødes i BorderShoppen i Puttgarden alle lørdage i april fra klokken 11 til 14.

 

Dagens Gossip