Gustav går amok i video: Min nye bimmer er ødelagt

Den bogaktuelle Gustav Andersen Salinas har stor succes i landets boghandlere, til gengæld har han knap så meget held i sprøjten på tankstationer.    

Det fremgår af en Facebook-video, som en meget oprørt Gustav selv har filmet, på en Shell-tankstation i søndags.

LÆS OGSÅ: Sådan var Gustavs første gang: En traumatiserende oplevelse

"OMG hader Shell!!! Er så Fuckning ked af det!!!!", skriver realitystjernen på sin Facebookprofil.

I videon raser en knust Gustav over, at hans helt nye lækre BMW har fået tæsk i vaskehallen på en Shell-tankstation på Amager. Under bilvasken blev realitystjernens forrude smadret. Og den brøler kunne have haft store konsekvenser for Gustav, der sad bag rattet.

" Jeg får at vide, at jeg skal sidde inde i bilen, mens den vasker. Så lige pludseligt presser kæmpe børsten ind i ruden, og jeg skriger hjælp, men der er ingen, der kan høre mig! Hvis det ikke var, fordi at en tilfældig havde hørt mig råbe, så havde ruden sprunget direkte i mit ansigt", skriver Gustav om oplevelsen i vaskehallen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I en opdatering på sin Facebookprofil forklarer Gustav yderligere, hvorfor han er så ulykkelig over skaden på sin nye bimmer.

"Jeg tror aldrig i mit liv, at jeg har været så fucking ked af det, som jeg er lige nu. Har brugt hele min opsparing på min nye bil, og efter to dage er den ødelagt", skriver han på Facebook.

Se videoen her:

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Gustav Andersen Salinas (officiel fanside).

 

 

Dagens Gossip