Gustav Salinas i stor sorg: Har lært vigtig livslektie

Skrevet af Jesper Bengtson

34 uger siden

|

20/09/2023
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Mormoren blev 94 år gammel.

Dagens topnyheder

Dagen i dag har en særlig betydning for Gustav Salinas.

Iværksætteren, der tidligere har deltaget i diverse reality-programmer, mistede for et år siden sin mormor, og i den anledning har han skrevet en længere tekst i et opslag på Instagram:

“I dag markerer en hjerteskærende årsdag—det er præcis et år siden, at min elskede mormor strakte sine usynlige vinger og blev en engel i himmelen. Det forhold, vi delte, var ikke bare et bånd; det var en usynlig tråd vævet af kærlighed og dyb forståelse. Selv om jeg stadig kan se dette bånd for mig, er den knugende smerte, at jeg ikke længere kan mærke det på samme måde.”

Gustav Salinas skriver videre i samme ombæring, at han kan se et klart billede af sin mormors smilende ansigt, når han lukker øjnene.

Et stærkt budskab

Gustav Salinas, der stadig er i sorg, har fået en vigtig livslektie med i rygsækken af mormoren, som han taget til sig. 

Lektien lyder på, at man ikke skal tage livet for givet, og han beskriver sin mormor som et perfekt eksempel på netop dette:

“Det seneste år har bragt en alvorlig erkendelse med sig: livet er på lånt tid. Min mormor, i sine 94 år, var et strålende eksempel på, hvordan man skal gribe dagen og udfylde hvert eneste øjeblik med mening. (...) "Sig skidt pyt med dem alle og gør det, der gør dig glad," var hendes motto”, skriver den danske kendis.

Da Gustav Salinas sagde farvel til sin højt elskede mormor, besluttede han sig for at efterleve samtlige af hans drømme.

Han afslutter sit opslag med at skrive, at han er taknemmelig for, hvad mormoren har lært ham, og at han er sikker på, at de engang mødes igen på den anden side af stjernerne.

Du kan læse hele det hjertevarmende opslag herunder: