Guvernør i Michael J. Fox-serie

New Jerseys populære guvernør Chris Christie vil prøve kræfter med TV-komedie. Han kommer på rollelisten til Michael J. Fox’ nye serie.

Den omfangsrige politiker debuterer som skuespiller i en rolle, han burde kunne klare. Christie skal nemlig spille sig selv.

Selv om den forestående gæsteoptræden i »The Michael J. Fox Show« bliver Christies debut efter et manuskript, er guvernøren en scenevant herre, som stortrives i rampelyset. Han medvirkede fornylig i underholdningsprogrammet »Saturday Night Live« og har ved flere lejligheder optrådt i selskab med rockstjernen Jon Bon Jovi.

Den 50-årige republikaner er også hyppig gæst i de amerikanske TV-talkshows, ligesom han var en af frontfigurerne i forbindelse med hjælpeindsatsen efter superstormen Sandy sidste efterår. Og det var ligeledes Christie, som beordrede flagene på alle New Jerseys offentlige bygninger sat på halv stang efter James Gandolfinis død.

Fox kommer på skærmen i sin nye serie sidst i september. Den tidligere »Spin City«-stjerne« fik i 1991 konstateret Parkinsons syge og har de senere år holdt karrieren på vågeblus, men vender nu han altså tilbage til TV-mediet. Fox spiller den Parkinson-ramte familiefar Mike Henry, som genoptager sit arbejde som TV-nyhedsvært efter fem års kamp mod sygdommen.

 

Dagens Gossip