Håndbold: Bundprop tæt på at besejre Randers HK

15/09/2014

Nykøbing Falsters håndboldkvinder havde tabt de første tre kampe i denne sæson inden mandagens møde med storfavoritterne fra Randers HK.

Alligevel lykkedes det ikke Randers HK at vinde udekampen mod Nykøbing Falster, der overraskende endte 21-21.

Tværtimod var det tæt på en mindre sensation, for hjemmeholdet førte med to mål kort før slutfløjt.

Nykøbing Falster var foran med 12-9 ved pausen og så længe ud til at kunne tage sejren mod Randers, der var langt fra vanligt topniveau.

Der blev spillet yderligere en kamp i den bedste danske håndboldrække mandag aften, og den endte også med en pointdeling. Tilmed med de samme cifre.

Team Esbjerg var også foran i slutfasen med to mål, men endte med at spille 21-21 hjemme mod FC Midtjylland. Midtjyderne var foran med 9-7 ved pausen.

Hos FC Midtjylland var landsholdsspilleren Stine Jørgensen flyvende og blev kampens topscorer med seks mål. Sabina Jacobsen, Line Jørgensen og Sabine Pedersen bidrog med tre mål hver for gæsterne.

Ida Bjørndalen førte an for Team Esbjerg med fem mål, mens Johanne Ahlm hjalp til med fire scoringer, men det var ikke nok til at tage sejren.

FC Midtjylland og Team Esbjerg har med det uafgjorte resultat seks point på anden- og tredjepladsen. Randers HK har også seks point, men er placeret på en fjerdeplads med en lidt dårligere målscore.

Viborg HK fører Dame Håndbold Ligaen med syv point efter de første fire spillerunder.