Håndbold: FCM holder presset på Esbjerg i toppen

26/03/2016

De forsvarende danmarksmestre i kvindehåndbold, FCM Håndbold, lever stadig med håbet om et vinde grundspillet i kvindernes håndboldliga.

Lørdag vandt midtjyderne hjemmekampen over SK Aarhus med 24-18 i et opgør, hvor gæsterne på intet tidspunkt var foran.

Faktisk var spændingen reelt væk allerede i pausen, hvor FCM Håndbold havde sikret sig en komfortabel føring på 15-9.

Selv om Helle Thomsens tropper slappede en smule mere af efter pausen, så blev SK Aarhus holdt fra livet på måltavlen, og sejren endte med at være på de seks mål, som også var forskellen halvvejs.

Landsholdsspilleren Stine Jørgensen og svenskeren Johanna Ahlm blev topscorere for hjemmeholdet med hver syv scoringer.

Med sejren kommer FCM op på 32 point i ligaen - samme antal som førerholdet, Team Esbjerg, der dog har en kamp til gode. Den spiller vestjyderne senere lørdag mod Ringkøbing, der er næstsidst i rækken.

Derefter mangler der kun en enkelt kamp for begge mandskaber i grundspillet.

Team Esbjerg er derfor stadig favorit til at vinde grundspillet, hvilket er blevet endnu mere attraktivt, da det vil give en plads i næste sæsons Champions League.

Det samme får de kommende danmarksmestre, som kåres efter slutspillet.