Håndboldaften endte med dobbelt drabsforsøg: Bankede kammerater med bordben og trak en kniv

Mikkel Hansen, René Toft og de andre håndboldherrer havde knap fået harpiks på hænderne forud for torsdagens skæbnekamp mod Rusland, før en privat håndboldsammenkomst i Skive endte i brutal vold.

Kampen mellem Danmark og Rusland skulle fløjtes i gang klokken 19, men knap en halv time før startfløjtet fik Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse fra personer i den lejlighed, hvor man skulle holde håndboldaften.

- Der var tre mænd fra misbrugsmiljøet, som var samlet i en lejlighed på Sallingvej i Skive for at se håndbold, men klokken 18.37 får vi en anmeldelse om, at de to er blevet slået ned af den tredje, fortæller politiassistent Torben Fruergaard fra lokalpolitiet i Skive til Ritzau.

Ifølge politiet var de tre mænd kommet op at skændes om noget metadon, og det endte ifølge politiet med, at lejlighedens 46-årige indehaver og en 54-årig gæst blev gennembanket af en tredje gæst på 28 år.

- Gerningsmanden tager fat i et bordben og slår først den ene og så den anden ned. Han tramper på dem, og på et tidspunkt tager han en stor kokkekniv. Det får de andre til at springe på ham. Kniven knækker, og de får jaget ham ud, fortæller Torben Fruergaard.

De to tilbageværende i lejligheden valgte efter episoden at tilkalde politiet. De er blevet indlagt på sygehuset i Viborg med flænger i ansigtet og brækkede knogler.

Senere torsdag aften kontaktede den 28-årige mand politiet og anmeldte de to tilskadekomne for vold.

- Vi tog ud og hentede ham. Han har ingen skader, og vi har sigtet ham for drabsforsøg og kvalificeret vold, siger Torben Fruergaard.

Den 28-årige mand bliver fredag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Viborg. Her vil anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi kræve manden fængslet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip