Håndboldkvinder kræver større træfsikkerhed af sig selv

Danmark slog søndag Tunesien med 12 mål, men trods den store og sikre sejr var der efterfølgende en del utilfredshed i den danske lejr med træfsikkerheden.

Der blev brændt et hav af åbne chancer på en ellers lidet skræmmende tunesisk målvogter, og det er der ikke råd til, når modstanderen fra på tirsdag bliver af en noget anden kaliber.

- Det er klart, at hvis vi skal slå Serbien, Ungarn og Montenegro, så skal vi score på de chancer, lyder det fra backen Louise Burgaard.

Det var såvel de danske fløje som stregspillere og skytter, der havde en voldsomt høj spildprocent på afslutningerne mod Tunesien, og det irriterede også målvogter Rikke Poulsen, som så til fra den anden ende af banen.

- Jeg håber, vi ikke brænder så mange chancer i de næste par kampe, for så får vi det svært. Vi må ikke brænde de chancer. Det skal vi ikke gøre, siger hun.

Efter de to pligtsejre over Japan og Tunesien kommer nu de tre hårde kampe mod Serbien, Ungarn og Montenegro.

Her venter der Danmark modstandere med højere kvalitet og en mere traditionel spillestil.

- Jeg vil gerne indrømme, at det er kampene mod de rigtig gode hold, som er de allersjoveste, siger højrefløjen Anne Mette Pedersen.

Trods den halvsløje indsats mod Tunesien søndag, så er der stor optimisme i den danske VM-lejr forud for møderne med de hårdeste modstandere.

- Vi har vundet med ni og 12, og selv om det var kampe, vi skulle vinde, så er jeg fortrøstningsfuld, og jeg ved også, at vi nok skal være der, når det gælder Serbien, siger Louise Burgaard.

- Nu har vi en god følelse af at være i gang. Alle har været inde og spille, mærke stemningen og forhåbentlig fået lidt selvtillid med, supplerer Rikke Poulsen.

Kampen mod Serbien spilles tirsdag klokken 20.45, mens Danmark har hviledag mandag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip